Petanquebanen “skydes” i gang kl. 14:30 lørdag d. 24 august 2019

På generalforsamlingen i maj måned 2018 blev det besluttet, at Skovparken skulle have en petanquebane på fællesarealet. Bestyrelsen har fået sat skub i projektet, og det er med stor begejstring, at vi nu kan invitere alle i Skovparken til indvielse af petanquebanen.

Mød op på fællesarealet lørdag den 24. august 2019 fra kl. 14:30 til 16:30, hils på dine naboer og find dit indre legebarn frem. Bestyrelsen har sørget for en forfriskning undervejs. Vejrguderne håber vi er mildt stemt. Fællesarealet vil denne dag også byde på andre spillemuligheder så som Crockett, Stigegolf og Bob, så der er rig mulighed for at ”dyste” med gode naboer og slippe sit konkurrencegen løs eller indtage tilskuerrollen med positiv opbakning.

Vel mødt
Bestyrelsen